Søk i matvaretabellen:

Kanelbolle, skillingsbolle, med sukkerstrø, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,2g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,1g 210
C12:0
(fatty acids)
0,19g 210
C14:0
(fatty acids)
0,090g 210
C16:0
(fatty acids)
1,4g 210
C18:0
(fatty acids)
0,34g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,099g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
0,96g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,96g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 210
Stivelse
(starch, total)
34g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
18g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
17g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 20
Protein
(protein, total)
8,4g 210
Salt
(salt)
0,51g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
17µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,83alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 210
Folat
(folate, total)
35µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
34mg 210
Jern
(iron, total)
1,3mg 210
Natrium
(sodium)
200mg 210
Kalium
(potassium)
140mg 210
Magnesium
(magnesium)
23mg 210
Sink
(zinc)
0,87mg 210
Selen
(selenium)
3,0µg 210
Kopper
(copper)
0,13mg 210
Fosfor
(phosphorus)
100mg 210
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0174
Hydrogenated
H0256
Carbohydrate fermented
H0263
Vegetable fat or oil added
H0354
Sugar coated or covered
H0749
White sugar added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0003
No container or wrapping used
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: