Søk i matvaretabellen:

Lefse, ferdig smurt, Vestlandslefsa

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
30g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,0g 210
C12:0
(fatty acids)
0,080g 210
C14:0
(fatty acids)
0,070g 210
C16:0
(fatty acids)
2,3g 210
C18:0
(fatty acids)
1,5g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,1g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
4,7g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,47g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,47g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,7g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 210
Stivelse
(starch, total)
24g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
16g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,9g 210
Protein
(protein, total)
5,8g 210
Salt
(salt)
0,73g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 210
Folat
(folate, total)
7,6µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,12µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
25mg 210
Jern
(iron, total)
0,79mg 210
Natrium
(sodium)
290mg 210
Kalium
(potassium)
130mg 210
Magnesium
(magnesium)
21mg 210
Sink
(zinc)
0,32mg 210
Selen
(selenium)
2,0µg 210
Kopper
(copper)
0,38mg 210
Fosfor
(phosphorus)
72mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0158
Sucrose added
H0207
Filled or stuffed
H0272
Margarine added
H0351
Chemical leavening agent added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0172
Plastic container
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: