Søk i matvaretabellen:

Croissant, uten fyll, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
22g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 209
C12:0
(fatty acids)
0,83g 209
C14:0
(fatty acids)
2,0g 209
C16:0
(fatty acids)
6,1g 209
C18:0
(fatty acids)
1,9g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,31g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,34g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
1,0g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,099g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,099g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,0g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
33mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 209
Stivelse
(starch, total)
31g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
13g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
10g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,1g 400e
Protein
(protein, total)
8,5g 209
Salt
(salt)
0,91g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
93RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
90µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
31µg 209
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 209
Folat
(folate, total)
33µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,18µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
34mg 209
Jern
(iron, total)
1,1mg 209
Natrium
(sodium)
360mg 209
Kalium
(potassium)
150mg 209
Magnesium
(magnesium)
23mg 209
Sink
(zinc)
0,60mg 209
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,16mg 209
Fosfor
(phosphorus)
90mg 209
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0158
Sucrose added
H0256
Carbohydrate fermented
H0271
Butter added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: