Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, sjokoladebiter, cookies, store

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
9,1g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
420kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,1g 209
C12:0
(fatty acids)
0,024g 210
C14:0
(fatty acids)
0,10g 210
C16:0
(fatty acids)
5,3g 210
C18:0
(fatty acids)
2,0g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,1g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,024g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,030g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
24mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
61g 209
Stivelse
(starch, total)
23g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
38g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
37g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 209
Protein
(protein, total)
6,1g 209
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,8µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,72mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 209
Folat
(folate, total)
19µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,19µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
55mg 209
Jern
(iron, total)
3,2mg 209
Natrium
(sodium)
310mg 209
Kalium
(potassium)
290mg 209
Magnesium
(magnesium)
45mg 209
Sink
(zinc)
0,80mg 209
Selen
(selenium)
1,6µg 209
Kopper
(copper)
0,35mg 209
Fosfor
(phosphorus)
110mg 209
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0221
Fat or oil added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: