Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, havre, SIBAS

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,0g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
450kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,7g 210
C12:0
(fatty acids)
0,10g 210
C14:0
(fatty acids)
0,11g 210
C16:0
(fatty acids)
4,0g 210
C18:0
(fatty acids)
1,5g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,6g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,7g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
3,4g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,27g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,27g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 210
Stivelse
(starch, total)
46g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
16g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,7g 210
Protein
(protein, total)
8,1g 210
Salt
(salt)
0,49g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
1,5µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 210
Folat
(folate, total)
13µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
18mg 210
Jern
(iron, total)
1,3mg 210
Natrium
(sodium)
200mg 210
Kalium
(potassium)
180mg 210
Magnesium
(magnesium)
41mg 210
Sink
(zinc)
1,0mg 210
Selen
(selenium)
2,0µg 210
Kopper
(copper)
0,16mg 210
Fosfor
(phosphorus)
170mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0272
Margarine added
H0322
Oat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0366
Flattened
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0215
Jar
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: