Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, fylt med syltetøy el. frukt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,8g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 210
C12:0
(fatty acids)
0,020g 210
C14:0
(fatty acids)
0,050g 210
C16:0
(fatty acids)
1,5g 210
C18:0
(fatty acids)
1,7g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,013g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,040g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,5g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,71g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
0,59g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,60g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,26mg 210
Karbohydrat
(carbohydrate)
69g 210
Stivelse
(starch, total)
17g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
52g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
44g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 20
Protein
(protein, total)
4,6g 210
Salt
(salt)
0,29g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
15RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 210
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
0,54mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 210
Folat
(folate, total)
6,4µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,18µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
17mg 210
Jern
(iron, total)
2,0mg 210
Natrium
(sodium)
110mg 210
Kalium
(potassium)
130mg 210
Magnesium
(magnesium)
25mg 210
Sink
(zinc)
0,47mg 210
Selen
(selenium)
4,0µg 210
Kopper
(copper)
0,19mg 210
Fosfor
(phosphorus)
98mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0351
Chemical leavening agent added
H0355
Chocolate coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0420
Inner bag
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: