Søk i matvaretabellen:

Rundstykke, mellomgrovt, med vann, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
38g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,5g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 136
C14:0
(fatty acids)
0,15g 136
C16:0
(fatty acids)
0,64g 136
C18:0
(fatty acids)
0,32g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,038g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,22g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0010g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
43g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,80g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,8g 135
Protein
(protein, total)
7,8g 135
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
32µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,34µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,27mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 135
Folat
(folate, total)
42µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
14mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
300mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
36mg 135
Sink
(zinc)
1,2mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
140mg 135
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0262
Animal fat or oil added
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: