Søk i matvaretabellen:

Rundstykke, fint, med vann, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
39g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 136
C14:0
(fatty acids)
0,15g 136
C16:0
(fatty acids)
0,62g 136
C18:0
(fatty acids)
0,31g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,21g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0010g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0013g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,19g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
46g 80
Stivelse
(starch, total)
45g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,5g 135
Protein
(protein, total)
7,6g 135
Salt
(salt)
0,45g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
32µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,34µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
41µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
12mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
180mg 135
Kalium
(potassium)
130mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,10mg 135
Fosfor
(phosphorus)
98mg 135
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0272
Margarine added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: