Søk i matvaretabellen:

Vaniljekrem, med helmelk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
480kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,2g 135
C12:0
(fatty acids)
0,11g 109c
C14:0
(fatty acids)
0,34g 109c
C16:0
(fatty acids)
0,90g 109c
C18:0
(fatty acids)
0,36g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,045g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,69g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,090g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,055g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,014g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0021g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0028g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,019g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,064g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
14mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
3,1g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
11g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
3,0g 135
Salt
(salt)
0,088g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
38RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
36µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
21µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,050µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,080alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
91mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
35mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
96mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0287
Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863
Dessert sauce (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0146
Starch added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: