Søk i matvaretabellen:

Smørkrem, med smør

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
11g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
560kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
40g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
24g 131
C12:0
(fatty acids)
1,2g 136
C14:0
(fatty acids)
3,7g 136
C16:0
(fatty acids)
11g 136
C18:0
(fatty acids)
4,2g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,5g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,60g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,97g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
1,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0036g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,029g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,016g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,095g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,021g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,027g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,073g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,27g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
200mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
46g 131
Stivelse
(starch, total)
0,0g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
46g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
46g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 131
Protein
(protein, total)
1,7g 131
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
570RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
550µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
230µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
4,5µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 131
Folat
(folate, total)
12µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 131
Kalsium
(calcium)
13mg 131
Jern
(iron, total)
0,40mg 131
Natrium
(sodium)
280mg 131
Kalium
(potassium)
16mg 131
Magnesium
(magnesium)
1,0mg 131
Sink
(zinc)
0,10mg 131
Selen
(selenium)
2,0µg 131
Kopper
(copper)
0,030mg 131
Fosfor
(phosphorus)
53mg 131
Jod
(iodine)
6,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0287
Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863
Dessert sauce (EUROFIR)
B1201
Cow
C0179
Butter
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0186
Egg added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: