Søk i matvaretabellen:

Sjokoladeglasur

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
17g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,054g 136
C14:0
(fatty acids)
0,13g 136
C16:0
(fatty acids)
2,8g 136
C18:0
(fatty acids)
3,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,043g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,5g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,47g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,44g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,032g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,011g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,011g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,011g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,011g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,011g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,011g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,033g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,46g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
65g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
65g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
64g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 135
Protein
(protein, total)
2,6g 135
Salt
(salt)
0,018g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,26alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
31mg 135
Jern
(iron, total)
2,0mg 135
Natrium
(sodium)
7,0mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
50mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,40mg 135
Fosfor
(phosphorus)
85mg 135
Jod
(iodine)
1,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0287
Sweet sauce or topping (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0210
Sucrose
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: