Søk i matvaretabellen:

Eggekrem, vaniljekrem

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
490kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,041g 136
C14:0
(fatty acids)
0,13g 136
C16:0
(fatty acids)
0,70g 136
C18:0
(fatty acids)
0,26g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,056g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,89g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,26g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,013g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0037g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0020g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0022g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,029g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,044g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,28g 135
Kolesterol
(cholesterol)
74mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
16g 80
Stivelse
(starch, total)
4,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 135
Protein
(protein, total)
5,5g 135
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
49RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
48µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,71µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,96alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
18µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,80µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
100mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
54mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
15mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0287
Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863
Dessert sauce (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0165
Gelatin added
H0186
Egg added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: