Søk i matvaretabellen:

Vafler, med egg og lettmelk, uten fett

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
53g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
830kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,028g 136
C14:0
(fatty acids)
0,090g 136
C16:0
(fatty acids)
0,61g 136
C18:0
(fatty acids)
0,21g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,95g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,047g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,78g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,52g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,43g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,025g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0035g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0018g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0020g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,053g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,46g 135
Kolesterol
(cholesterol)
66mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
34g 80
Stivelse
(starch, total)
27g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,1g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
8,0g 135
Salt
(salt)
0,39g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
40RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
40µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,58µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
20µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
74mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
20mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0026
Cooked in small amount of fat or oil
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: