Søk i matvaretabellen:

Wienerkringle, med mandelfyll

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
18g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
36g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 135
C12:0
(fatty acids)
4,8g 135
C14:0
(fatty acids)
1,9g 135
C16:0
(fatty acids)
2,6g 135
C18:0
(fatty acids)
1,1g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
14g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,073g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
14g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
5,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
1,5g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0045g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0045g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0045g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0045g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0045g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,012g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,5g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
20mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
36g 80
Stivelse
(starch, total)
26g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
11g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
10g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,9g 135
Protein
(protein, total)
6,2g 135
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
4,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
7,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
30µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
28mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
450mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
35mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,14mg 135
Fosfor
(phosphorus)
110mg 135
Jod
(iodine)
1,9µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0202
Pastry, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0263
Vegetable fat or oil added
H0368
Stabilizer added
H0753
Yeast added
H0757
Tree nut added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: