Søk i matvaretabellen:

Bulgurgryn, kokt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
550kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,90g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,12g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,13g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0069g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,080g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0044g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,40g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,33g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,015g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,015g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,33g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
25g 80
Stivelse
(starch, total)
24g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,1g 135
Protein
(protein, total)
4,3g 135
Salt
(salt)
0,49g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,56alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
12mg 135
Jern
(iron, total)
1,9mg 135
Natrium
(sodium)
200mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
46mg 135
Sink
(zinc)
1,1mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
130mg 135
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0125
Grain or starch product (US CFR)
A0814
Rice or other grain (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0100
Divided into pieces, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: