Søk i matvaretabellen:

Muffins, med sjokoladebiter, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
20g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,8g 135
C12:0
(fatty acids)
2,2g 135
C14:0
(fatty acids)
0,96g 135
C16:0
(fatty acids)
2,3g 135
C18:0
(fatty acids)
1,6g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,074g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,3g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,71g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0050g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0066g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0052g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,026g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0052g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0053g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,030g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,75g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,5g 135
Kolesterol
(cholesterol)
67mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
28g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
16g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
14g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 135
Protein
(protein, total)
7,9g 135
Salt
(salt)
0,87g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
38RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
37µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
20µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
66mg 135
Jern
(iron, total)
1,5mg 135
Natrium
(sodium)
350mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,19mg 135
Fosfor
(phosphorus)
250mg 135
Jod
(iodine)
9,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0150
Color added
H0174
Hydrogenated
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0241
Previously frozen
H0263
Vegetable fat or oil added
H0351
Chemical leavening agent added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: