Søk i matvaretabellen:

Bolle, glutenfri, med lettmelk, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,41g 136
C14:0
(fatty acids)
0,41g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,72g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,081g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,90g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,27g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0035g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0019g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0024g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0095g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,24g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 80
Stivelse
(starch, total)
41g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,4g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
6,2g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,40g 135
Protein
(protein, total)
3,2g 135
Salt
(salt)
0,94g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
91RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
88µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
35µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,96µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,96alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
45µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
91mg 135
Jern
(iron, total)
1,3mg 135
Natrium
(sodium)
370mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
11mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
160mg 135
Jod
(iodine)
9,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0203
Starch
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0186
Egg added
H0256
Carbohydrate fermented
H0750
Gluten removed
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: