Søk i matvaretabellen:

Brød, glutenfritt, grovt, med lettmelk, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
44g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
920kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,3g 106c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,76g 106c
C12:0
(fatty acids)
0,021g 136
C14:0
(fatty acids)
0,064g 136
C16:0
(fatty acids)
0,42g 136
C18:0
(fatty acids)
0,088g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,72g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,023g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,32g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,55g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,95g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,076g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,077g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,95g 135
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
38g 106c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,3g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,6g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,3g 106c
Protein
(protein, total)
4,1g 106c
Salt
(salt)
0,63g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
11RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
8,0µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,040µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,16alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 87b
Folat
(folate, total)
26µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
81mg 106c
Jern
(iron, total)
0,80mg 106c
Natrium
(sodium)
250mg 106c
Kalium
(potassium)
160mg 106c
Magnesium
(magnesium)
32mg 106c
Sink
(zinc)
1,0mg 106c
Selen
(selenium)
2,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,18mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
100mg 106c
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0203
Starch
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0184
Milk added
H0256
Carbohydrate fermented
H0351
Chemical leavening agent added
H0750
Gluten removed
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: