Søk i matvaretabellen:

Brød, glutenfritt, fint, med vann, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
880kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
210kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,17g 136
C18:0
(fatty acids)
0,010g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,56g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,14g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,27g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,60g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,041g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,043g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,60g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
47g 80
Stivelse
(starch, total)
45g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,6g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,6g 106a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 106a
Protein
(protein, total)
1,0g 106a
Salt
(salt)
0,69g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,020µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,24alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 87b
Folat
(folate, total)
16µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
5,0mg 106c
Jern
(iron, total)
0,20mg 106c
Natrium
(sodium)
280mg 106c
Kalium
(potassium)
17mg 106c
Magnesium
(magnesium)
4,0mg 106c
Sink
(zinc)
0,20mg 106c
Selen
(selenium)
0,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,010mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
11mg 106c
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1232
Corn
C0203
Starch
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0256
Carbohydrate fermented
H0336
Buckwheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0750
Gluten removed
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: