Søk i matvaretabellen:

Mel, glutenfritt, grovt, Toro

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
11g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,8g 106c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,57g 106c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 206
C14:0
(fatty acids)
0,0g 206
C16:0
(fatty acids)
0,33g 206
C18:0
(fatty acids)
0,016g 206
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,96g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0041g 206
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,25g 206
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,99g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 206
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 206
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 206
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 206
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 206
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 206
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 206
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 206
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 206
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 73o
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74o
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
72g 80
Stivelse
(starch, total)
68g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,9g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,7g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
7,2g 106c
Protein
(protein, total)
3,7g 106c
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,070µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,28alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 106c
Folat
(folate, total)
10µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
30mg 106c
Jern
(iron, total)
1,2mg 106c
Natrium
(sodium)
410mg 106c
Kalium
(potassium)
100mg 106c
Magnesium
(magnesium)
43mg 106c
Sink
(zinc)
0,80mg 106c
Selen
(selenium)
1,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,30mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
80mg 106c
Jod
(iodine)
2,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0149
Milled grain or starch product (US CFR)
A0813
Flour or starch (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0203
Starch
E0106
Finely ground
F0022
Heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0336
Buckwheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0368
Stabilizer added
H0750
Gluten removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0197
Bag, sack or pouch
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73o
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 206: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
74o
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 206: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
206
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: