Søk i matvaretabellen:

Kylling, hel, med skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
73% 219
Vann
(water (moisture))
62g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
860kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
210kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,7g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,11g 137
C16:0
(fatty acids)
3,5g 137
C18:0
(fatty acids)
1,1g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,0g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,78g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,1g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,6g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
3,2g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,27g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,026g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,090g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0042g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0078g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,29g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,3g 137
Kolesterol
(cholesterol)
87mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
23g 137
Salt
(salt)
0,25g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
30RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
30µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,50µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,21mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
8,2mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,56mg 137
Folat
(folate, total)
9,1µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,35µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,8mg 137
Kalsium
(calcium)
11mg 137
Jern
(iron, total)
0,65mg 137
Natrium
(sodium)
99mg 137
Kalium
(potassium)
380mg 137
Magnesium
(magnesium)
30mg 137
Sink
(zinc)
1,2mg 137
Selen
(selenium)
13µg 137
Kopper
(copper)
0,047mg 137
Fosfor
(phosphorus)
230mg 137
Jod
(iodine)
5,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
219
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Veie- og beregningsprosjektet «Spiselig del av kylling», 2013. Publisert rapport (2013); «Spiselig del av kylling». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article31139.ece/BINARY/Rapport+-+spiselig+del+av+kylling
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: