Søk i matvaretabellen:

Kornblanding, müsli med frukt, nøtter, søtet

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
7,6g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,8g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,50g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,010g 400f
C16:0
(fatty acids)
0,45g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,050g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,90g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,82g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,066g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
71g 400e
Stivelse
(starch, total)
42g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
29g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
8,2g 400e
Protein
(protein, total)
8,0g 400e
Salt
(salt)
0,44g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,28mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,59mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 400e
Folat
(folate, total)
41µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400e
Kalsium
(calcium)
25mg 400e
Jern
(iron, total)
3,0mg 400e
Natrium
(sodium)
170mg 400e
Kalium
(potassium)
410mg 400e
Magnesium
(magnesium)
89mg 400e
Sink
(zinc)
2,2mg 400e
Selen
(selenium)
1,4µg 400e
Kopper
(copper)
0,50mg 20
Fosfor
(phosphorus)
270mg 400e
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1324
Grain
C0133
Seed, skin present, germ present
E0104
Whole and pieces
F0018
Partially heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0138
Water removed
H0152
Grain added
H0158
Sucrose added
H0239
Rolled
H0364
Dried or candied fruit added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: