Kornblanding, med frukt og nøtter, Go'dag Energimüsli
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
8,0g | 134 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1700kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
400kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
11g | 107a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,2g | 107a |
| C12:0 (fatty acids) |
2,3g | 210 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,90g | 210 |
| C16:0 (fatty acids) |
1,3g | 210 |
| C18:0 (fatty acids) |
0,23g | 210 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,8g | 107a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,4g | 210 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
4,5g | 107a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
2,5g | 210 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,13g | 210 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,13g | 73m |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
2,5g | 74m |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 50 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
60g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
43g | 20 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
17g | 107a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
6,7g | 134 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
9,0g | 107a |
| Protein (protein, total) |
11g | 107a |
| Salt (salt) |
0,010g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,50RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 50 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
6,0µg | 134 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
2,6alfa-TE | 134 |
| Tiamin (thiamin) |
0,40mg | 107a |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,10mg | 134 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,80mg | 134 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,26mg | 134 |
| Folat (folate, total) |
30µg | 134 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
5,0mg | 134 |
| Kalsium (calcium) |
54mg | 134 |
| Jern (iron, total) |
3,0mg | 107a |
| Natrium (sodium) |
4,0mg | 107a |
| Kalium (potassium) |
530mg | 134 |
| Magnesium (magnesium) |
98mg | 134 |
| Sink (zinc) |
2,0mg | 134 |
| Selen (selenium) |
1,0µg | 134 |
| Kopper (copper) |
0,45mg | 134 |
| Fosfor (phosphorus) |
350mg | 134 |
| Jod (iodine) |
1,5µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0258
- Breakfast cereal (US CFR)
- A0816
- Breakfast cereal (EUROFIR)
- B1324
- Grain
- C0133
- Seed, skin present, germ present
- E0104
- Whole and pieces
- F0018
- Partially heat-treated
- G0001
- Cooking method not known
- H0138
- Water removed
- H0152
- Grain added
- H0177
- Nut or seed added
- H0239
- Rolled
- H0364
- Dried or candied fruit added
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73m
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 74m
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 107a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
- 134
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
- 210
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.