Søk i matvaretabellen:

Kornblanding, med frukt og nøtter, Go'dag Energimüsli

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
8,0g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 107a
C12:0
(fatty acids)
2,3g 210
C14:0
(fatty acids)
0,90g 210
C16:0
(fatty acids)
1,3g 210
C18:0
(fatty acids)
0,23g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 107a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,5g 107a
C18:2n-6
(fatty acids)
2,5g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,5g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
60g 80
Stivelse
(starch, total)
43g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
6,7g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,0g 107a
Protein
(protein, total)
11g 107a
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,50RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,6alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,40mg 107a
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,26mg 134
Folat
(folate, total)
30µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 134
Kalsium
(calcium)
54mg 134
Jern
(iron, total)
3,0mg 107a
Natrium
(sodium)
4,0mg 107a
Kalium
(potassium)
530mg 134
Magnesium
(magnesium)
98mg 134
Sink
(zinc)
2,0mg 134
Selen
(selenium)
1,0µg 134
Kopper
(copper)
0,45mg 134
Fosfor
(phosphorus)
350mg 134
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1324
Grain
C0133
Seed, skin present, germ present
E0104
Whole and pieces
F0018
Partially heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0138
Water removed
H0152
Grain added
H0177
Nut or seed added
H0239
Rolled
H0364
Dried or candied fruit added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: