Søk i matvaretabellen:

Bulgurgryn, tørr

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, råvare

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
9,1g 420c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,3g 420c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,23g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460f
C14:0
(fatty acids)
0,0016g 460f
C16:0
(fatty acids)
0,32g 460f
C18:0
(fatty acids)
0,017g 460f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 460f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,26g 460f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,54g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,82g 460f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,036g 460f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,036g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,82g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 80
Stivelse
(starch, total)
61g 420c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,54g 420c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
7,7g 420c
Protein
(protein, total)
11g 420c
Salt
(salt)
0,043g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 420c
Tiamin
(thiamin)
0,23mg 420c
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 420c
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 420c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,36mg 420c
Folat
(folate, total)
21µg 420c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
34mg 420c
Jern
(iron, total)
2,5mg 420c
Natrium
(sodium)
17mg 420c
Kalium
(potassium)
410mg 420c
Magnesium
(magnesium)
120mg 420c
Sink
(zinc)
2,8mg 420c
Selen
(selenium)
4,1µg 420c
Kopper
(copper)
0,32mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
270mg 420c
Jod
(iodine)
2,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0125
Grain or starch product (US CFR)
A0814
Rice or other grain (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0100
Divided into pieces, thickness <0.3 cm.
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: