Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, havre, Bixit

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,9g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,9g 210
C12:0
(fatty acids)
0,12g 210
C14:0
(fatty acids)
0,11g 210
C16:0
(fatty acids)
3,7g 210
C18:0
(fatty acids)
2,6g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,9g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,0g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
2,3g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,3g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
3,9mg 204
Karbohydrat
(carbohydrate)
61g 204
Stivelse
(starch, total)
35g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
26g 204
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
25g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,7g 210
Protein
(protein, total)
7,7g 204
Salt
(salt)
0,94g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 204
Folat
(folate, total)
18µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
34mg 210
Jern
(iron, total)
1,8mg 210
Natrium
(sodium)
370mg 210
Kalium
(potassium)
220mg 210
Magnesium
(magnesium)
55mg 210
Sink
(zinc)
1,0mg 210
Selen
(selenium)
1,0µg 210
Kopper
(copper)
0,41mg 210
Fosfor
(phosphorus)
210mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1219
Oat
C0134
Seed, skin removed
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: