Søk i matvaretabellen:

Kalkun, kjøtt med skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
64g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
740kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,013g 136
C14:0
(fatty acids)
0,081g 136
C16:0
(fatty acids)
1,5g 136
C18:0
(fatty acids)
0,66g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,34g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,058g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0065g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0065g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,13g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,023g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,032g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,10g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,22g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
29g 135
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
9,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,53µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,67alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,27mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,73mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
8,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
93mg 135
Kalium
(potassium)
430mg 135
Magnesium
(magnesium)
31mg 135
Sink
(zinc)
2,4mg 135
Selen
(selenium)
16µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
280mg 135
Jod
(iodine)
8,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1236
Turkey (poultry)
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: