Søk i matvaretabellen:

Nøttekake, myk

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
420kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0043g 136
C14:0
(fatty acids)
0,022g 136
C16:0
(fatty acids)
1,7g 136
C18:0
(fatty acids)
0,66g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
16g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,043g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0024g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0048g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0024g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,039g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0025g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0025g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,048g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,091g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
120mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
40g 80
Stivelse
(starch, total)
7,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
32g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
30g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,6g 135
Protein
(protein, total)
10g 135
Salt
(salt)
0,34g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
61RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
61µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,29mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 135
Folat
(folate, total)
60µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,70µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
84mg 135
Jern
(iron, total)
1,8mg 135
Natrium
(sodium)
140mg 135
Kalium
(potassium)
310mg 135
Magnesium
(magnesium)
62mg 135
Sink
(zinc)
1,2mg 135
Selen
(selenium)
7,0µg 135
Kopper
(copper)
0,45mg 135
Fosfor
(phosphorus)
260mg 135
Jod
(iodine)
17µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1533
European filbert
C0155
Seed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: