Søk i matvaretabellen:

Rosinbolle, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
10g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,4g 135
C12:0
(fatty acids)
1,2g 136
C14:0
(fatty acids)
0,46g 136
C16:0
(fatty acids)
0,71g 136
C18:0
(fatty acids)
0,20g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,042g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
57g 80
Stivelse
(starch, total)
40g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
16g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
9,2g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,2g 135
Protein
(protein, total)
7,3g 135
Salt
(salt)
0,41g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,94µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 135
Folat
(folate, total)
48µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
18mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
210mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0364
Dried or candied fruit added
H0430
Ascorbic acid added (EC/CODEX)
H0749
White sugar added
H0753
Yeast added
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0166
Plastic bag or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: