Søk i matvaretabellen:

Ostekake, med kjeksbunn

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
39g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 135
C12:0
(fatty acids)
1,0g 135
C14:0
(fatty acids)
1,6g 135
C16:0
(fatty acids)
4,1g 135
C18:0
(fatty acids)
1,9g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,48g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,38g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0092g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0039g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0065g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0088g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,36g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
38mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
37g 80
Stivelse
(starch, total)
7,3g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
29g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
27g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 135
Protein
(protein, total)
3,5g 135
Salt
(salt)
0,35g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
77µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
52mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
140mg 135
Kalium
(potassium)
99mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
76mg 135
Jod
(iodine)
8,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0123
Cream or cream component
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0143
Cheese added
H0152
Grain added
H0178
Aerated
H0186
Egg added
H0242
Dairy product added
H0297
Milk or milk product added
H0319
Wheat added
H0749
White sugar added
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: