Søk i matvaretabellen:

Marsipankake, med syltetøy og krem

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
36g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
26g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 135
C12:0
(fatty acids)
0,54g 136
C14:0
(fatty acids)
1,7g 136
C16:0
(fatty acids)
5,6g 136
C18:0
(fatty acids)
2,4g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,57g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,26g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0059g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,018g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,011g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,035g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,014g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,016g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,024g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,51g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
91mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
29g 80
Stivelse
(starch, total)
4,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
22g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
5,7g 135
Salt
(salt)
0,085g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
250RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
240µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
110µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,50µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,4alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
20µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
69mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
34mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
38mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,18mg 135
Fosfor
(phosphorus)
130mg 135
Jod
(iodine)
8,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0122
Jelly, jam or preserve added
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
H0358
Aerated by whipping
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: