Søk i matvaretabellen:

Berlinerbolle, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
17g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
440kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 135
C12:0
(fatty acids)
3,0g 136
C14:0
(fatty acids)
1,2g 136
C16:0
(fatty acids)
1,6g 136
C18:0
(fatty acids)
3,8g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,063g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,51g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0029g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,021g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0016g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,54g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
63mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 80
Stivelse
(starch, total)
29g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 135
Protein
(protein, total)
7,3g 135
Salt
(salt)
0,60g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
34RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
34µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,19mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
43µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 135
Kalsium
(calcium)
36mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
240mg 135
Kalium
(potassium)
150mg 135
Magnesium
(magnesium)
21mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,090mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
8,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0248
Doughnut (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0122
Jelly, jam or preserve added
H0184
Milk added
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0256
Carbohydrate fermented
H0354
Sugar coated or covered
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: