Pepperkaker
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
2,2g | 400e |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1900kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
460kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
16g | 400e |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
6,6g | 400e |
C12:0 (fatty acids) |
0,79g | 400e |
C14:0 (fatty acids) |
0,44g | 400e |
C16:0 (fatty acids) |
1,9g | 400e |
C18:0 (fatty acids) |
2,9g | 400e |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,9g | 400e |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,15g | 400e |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,5g | 400e |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,7g | 400e |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,5g | 400e |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,26g | 400e |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400e |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400e |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,26g | 73g |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,5g | 74g |
Kolesterol (cholesterol) |
15mg | 400e |
Karbohydrat (carbohydrate) |
73g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
37g | 20 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
36g | 400e |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
33g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,5g | 400e |
Protein (protein, total) |
5,3g | 400e |
Salt (salt) |
1,7g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
120RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
120µg | 400e |
Beta-karoten (beta-carotene) |
10µg | 400e |
Vitamin D (vitamin D) |
1,0µg | 400e |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,5alfa-TE | 400e |
Tiamin (thiamin) |
0,080mg | 400e |
Riboflavin (riboflavin) |
0,18mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
3,7mg | 400e |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,070mg | 400e |
Folat (folate, total) |
9,0µg | 400e |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
25mg | 400e |
Jern (iron, total) |
0,60mg | 400e |
Natrium (sodium) |
690mg | 400e |
Kalium (potassium) |
150mg | 400e |
Magnesium (magnesium) |
23mg | 400e |
Sink (zinc) |
0,90mg | 400e |
Selen (selenium) |
1,0µg | 400e |
Kopper (copper) |
0,14mg | 20 |
Fosfor (phosphorus) |
69mg | 400e |
Jod (iodine) |
0,38µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0203
- Cookie (US CFR)
- A0821
- Fine bakery ware (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0140
- Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0151
- Spice or herb added
- H0156
- Molasses added
- H0158
- Sucrose added
- H0271
- Butter added
- H0296
- Cream added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73g
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 400e: Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 74g
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 400e: Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall