Søk i matvaretabellen:

Kavring, søt, sukkerkavring

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,55g 135
C14:0
(fatty acids)
0,56g 135
C16:0
(fatty acids)
1,9g 135
C18:0
(fatty acids)
1,0g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,12g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,097g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,59g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0032g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0018g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0040g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0030g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,53g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
10mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
67g 80
Stivelse
(starch, total)
56g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
11g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
7,9g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,0g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
48µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,31mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
48µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
79mg 135
Jern
(iron, total)
1,2mg 135
Natrium
(sodium)
90mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
35mg 135
Sink
(zinc)
1,3mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,12mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0256
Carbohydrate fermented
H0263
Vegetable fat or oil added
H0753
Yeast added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: