Søk i matvaretabellen:

Knekkebrød, glutenfritt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,5g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,5g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0068g 136
C16:0
(fatty acids)
0,48g 136
C18:0
(fatty acids)
0,25g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,9g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,40g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,41g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
71g 80
Stivelse
(starch, total)
62g 102
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,9g 102
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,10g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,6g 102
Protein
(protein, total)
6,0g 102
Salt
(salt)
2,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 102
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 102
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 102
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,41mg 400e
Folat
(folate, total)
48µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
170mg 102
Jern
(iron, total)
0,60mg 102
Natrium
(sodium)
900mg 102
Kalium
(potassium)
390mg 102
Magnesium
(magnesium)
34mg 102
Sink
(zinc)
2,0mg 102
Selen
(selenium)
2,3µg 400e
Kopper
(copper)
0,20mg 20
Fosfor
(phosphorus)
180mg 102
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1322
Rice
C0134
Seed, skin removed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0320
Corn added
H0351
Chemical leavening agent added
H0753
Yeast added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0173
Paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
P0175
Egg free claim or use
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: