Søk i matvaretabellen:

Knekkebrød, rug, tynt, Rugsprø, Finncrisp

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,0g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,7g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,30g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0026g 136
C16:0
(fatty acids)
0,20g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0098g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 102
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,016g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,74g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,74g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 102
Karbohydrat
(carbohydrate)
64g 80
Stivelse
(starch, total)
53g 102
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,4g 102
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 102
Kostfiber
(fibre, total dietary)
16g 102
Protein
(protein, total)
11g 102
Salt
(salt)
1,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,74alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 102
Riboflavin
(riboflavin)
1,1mg 102
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 102
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,36mg 400e
Folat
(folate, total)
90µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
34mg 400e
Jern
(iron, total)
5,4mg 102
Natrium
(sodium)
700mg 102
Kalium
(potassium)
520mg 400e
Magnesium
(magnesium)
88mg 400e
Sink
(zinc)
3,1mg 400e
Selen
(selenium)
24µg 400e
Kopper
(copper)
0,30mg 20
Fosfor
(phosphorus)
390mg 400e
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1313
Rye
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: