Søk i matvaretabellen:

Kanelbolle, skillingsbolle, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,62g 135
C14:0
(fatty acids)
0,60g 135
C16:0
(fatty acids)
1,6g 135
C18:0
(fatty acids)
0,99g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,14g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,079g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0032g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0017g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0041g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0030g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
10mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
55g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
16g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
14g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 135
Protein
(protein, total)
7,7g 135
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
51µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
38µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
52mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
90mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,090mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
7,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0256
Carbohydrate fermented
H0749
White sugar added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: