Søk i matvaretabellen:

Chapatti, med sammalt mel

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
990kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,22g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,23g 136
C18:0
(fatty acids)
0,012g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0029g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,18g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,82g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,92g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,071g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,071g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,93g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
8,9g 135
Protein
(protein, total)
9,7g 135
Salt
(salt)
0,69g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,67alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,39mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
30µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
23mg 135
Jern
(iron, total)
3,1mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 135
Kalium
(potassium)
310mg 135
Magnesium
(magnesium)
87mg 135
Sink
(zinc)
2,0mg 135
Selen
(selenium)
7,0µg 135
Kopper
(copper)
0,26mg 135
Fosfor
(phosphorus)
280mg 135
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0026
Human, consumer group
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: