Søk i matvaretabellen:

Vannbakkels, uten fyll

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 135
C12:0
(fatty acids)
1,6g 135
C14:0
(fatty acids)
1,4g 135
C16:0
(fatty acids)
4,5g 135
C18:0
(fatty acids)
2,8g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,34g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
1,0g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0046g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,015g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0077g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,079g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0090g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,086g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,97g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
230mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
23g 80
Stivelse
(starch, total)
22g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,1g 135
Protein
(protein, total)
9,9g 135
Salt
(salt)
0,66g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
410RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
400µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
120µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
5,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
40µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
35mg 135
Jern
(iron, total)
1,5mg 135
Natrium
(sodium)
260mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
11µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
21µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0108
Pastry shell, unsweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0272
Margarine added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: