Søk i matvaretabellen:

Frokostkorn, sjokoladesmak

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,8g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,0g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,67g 210
C12:0
(fatty acids)
0,16g 210
C14:0
(fatty acids)
0,058g 210
C16:0
(fatty acids)
0,24g 210
C18:0
(fatty acids)
0,29g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,73g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0023g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,61g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,33g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
0,21g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,056g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,15g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 210
Karbohydrat
(carbohydrate)
83g 210
Stivelse
(starch, total)
45g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
38g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
38g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,4g 210
Protein
(protein, total)
7,3g 210
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,2µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,21alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,057mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 210
Folat
(folate, total)
22µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,063µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
33mg 210
Jern
(iron, total)
2,8mg 210
Natrium
(sodium)
280mg 210
Kalium
(potassium)
340mg 210
Magnesium
(magnesium)
45mg 210
Sink
(zinc)
1,5mg 210
Selen
(selenium)
2,0µg 210
Kopper
(copper)
0,22mg 210
Fosfor
(phosphorus)
140mg 210
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0366
Flattened
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: