Søk i matvaretabellen:

Kjeks, salt, fet, Ritz, Seltiner

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,2g 286
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
470kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 210
C12:0
(fatty acids)
3,1g 210
C14:0
(fatty acids)
1,3g 210
C16:0
(fatty acids)
5,7g 210
C18:0
(fatty acids)
1,7g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,068g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,014g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,058g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,087g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 286
Stivelse
(starch, total)
46g 286
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,4g 286
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,6g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,8g 286
Protein
(protein, total)
8,6g 286
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,4alfa-TE 286
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 286
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 286
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 286
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 286
Folat
(folate, total)
19µg 286
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
110mg 210
Jern
(iron, total)
1,2mg 210
Natrium
(sodium)
830mg 210
Kalium
(potassium)
170mg 210
Magnesium
(magnesium)
25mg 210
Sink
(zinc)
0,75mg 210
Selen
(selenium)
2,7µg 210
Kopper
(copper)
0,13mg 210
Fosfor
(phosphorus)
220mg 210
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0242
Cracker (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0125
Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
286
Verdi beregnet fra referanse 216 (2006-2009) og 321b (2010).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: