Søk i matvaretabellen:

Kjeks, Kaptein

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,8g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,4g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 210
C12:0
(fatty acids)
0,020g 210
C14:0
(fatty acids)
0,030g 210
C16:0
(fatty acids)
1,1g 210
C18:0
(fatty acids)
0,51g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,91g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
0,87g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,040g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,45g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0012mg 210
Karbohydrat
(carbohydrate)
61g 210
Stivelse
(starch, total)
59g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,6g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,3g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,4g 210
Protein
(protein, total)
15g 210
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,91alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 210
Folat
(folate, total)
12µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
20mg 210
Jern
(iron, total)
1,4mg 210
Natrium
(sodium)
550mg 210
Kalium
(potassium)
180mg 210
Magnesium
(magnesium)
26mg 210
Sink
(zinc)
1,1mg 210
Selen
(selenium)
5,0µg 210
Kopper
(copper)
0,19mg 210
Fosfor
(phosphorus)
110mg 210
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0242
Cracker (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0211
Invert sugar added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: