Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, barnekjeks med sjokolade

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,2g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
480kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 210
C12:0
(fatty acids)
0,11g 210
C14:0
(fatty acids)
0,23g 210
C16:0
(fatty acids)
5,7g 210
C18:0
(fatty acids)
4,0g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,81g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,9g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,050g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,9g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0092mg 210
Karbohydrat
(carbohydrate)
65g 210
Stivelse
(starch, total)
33g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
32g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
28g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 210
Protein
(protein, total)
7,0g 210
Salt
(salt)
0,65g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
14µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
0,93mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 210
Folat
(folate, total)
12µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,18µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
80mg 210
Jern
(iron, total)
1,7mg 210
Natrium
(sodium)
260mg 210
Kalium
(potassium)
230mg 210
Magnesium
(magnesium)
30mg 210
Sink
(zinc)
0,61mg 210
Selen
(selenium)
2,0µg 210
Kopper
(copper)
0,22mg 210
Fosfor
(phosphorus)
96mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: