Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, havre og sjokolade

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
490kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 100
C12:0
(fatty acids)
0,039g 210
C14:0
(fatty acids)
0,16g 210
C16:0
(fatty acids)
8,5g 210
C18:0
(fatty acids)
3,2g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,70g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,2g 100
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,7g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 100
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,048g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,048g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
3,9mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
59g 20
Stivelse
(starch, total)
28g 100
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
30g 100
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
28g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,2g 100
Protein
(protein, total)
7,2g 100
Salt
(salt)
0,48g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 100
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 100
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 100
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,18mg 100
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 100
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 100
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 100
Folat
(folate, total)
10µg 100
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
95mg 100
Jern
(iron, total)
1,8mg 100
Natrium
(sodium)
190mg 100
Kalium
(potassium)
260mg 100
Magnesium
(magnesium)
65mg 100
Sink
(zinc)
1,2mg 100
Selen
(selenium)
3,0µg 100
Kopper
(copper)
0,20mg 20
Fosfor
(phosphorus)
170mg 100
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1219
Oat
C0134
Seed, skin removed
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0351
Chemical leavening agent added
H0355
Chocolate coated or covered
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: