Søk i matvaretabellen:

Flatbrød, hjemmebakt type, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,9g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,6g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,30g 20
C12:0
(fatty acids)
0,017g 136
C14:0
(fatty acids)
0,052g 136
C16:0
(fatty acids)
0,25g 136
C18:0
(fatty acids)
0,059g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0083g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,18g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,36g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,037g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,038g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,36g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
66g 20
Stivelse
(starch, total)
62g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,4g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
12g 204
Protein
(protein, total)
11g 204
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,49alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,37mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 204
Folat
(folate, total)
31µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
33mg 204
Jern
(iron, total)
3,1mg 204
Natrium
(sodium)
510mg 204
Kalium
(potassium)
390mg 204
Magnesium
(magnesium)
88mg 204
Sink
(zinc)
2,7mg 204
Selen
(selenium)
4,4µg 400e
Kopper
(copper)
0,30mg 204
Fosfor
(phosphorus)
260mg 204
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1313
Rye
C0155
Seed
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0319
Wheat added
H0323
Barley added
H0366
Flattened
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: