Søk i matvaretabellen:

Flatbrød, havre, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,0g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,2g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,60g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0061g 136
C16:0
(fatty acids)
0,59g 136
C18:0
(fatty acids)
0,059g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0062g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,091g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,43g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,041g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
1,2g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,038g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,041g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,43g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 102
Karbohydrat
(carbohydrate)
51g 20
Stivelse
(starch, total)
48g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,1g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 102
Kostfiber
(fibre, total dietary)
12g 102
Protein
(protein, total)
14g 102
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,49alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,50mg 100
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 100
Niacin
(niacin, preformed)
2,3mg 100
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 20
Folat
(folate, total)
31µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
150mg 100
Jern
(iron, total)
3,4mg 100
Natrium
(sodium)
500mg 102
Kalium
(potassium)
420mg 100
Magnesium
(magnesium)
140mg 100
Sink
(zinc)
3,0mg 100
Selen
(selenium)
2,0µg 20
Kopper
(copper)
0,40mg 100
Fosfor
(phosphorus)
300mg 102
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1313
Rye
C0133
Seed, skin present, germ present
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0319
Wheat added
H0322
Oat added
H0366
Flattened
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: