Søk i matvaretabellen:

Knekkebrød, med ekstra fiber

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,0g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,0g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,014g 136
C16:0
(fatty acids)
0,78g 136
C18:0
(fatty acids)
0,19g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,057g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
3,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,21g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,21g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 102
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
34g 102
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 102
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 102
Kostfiber
(fibre, total dietary)
26g 102
Protein
(protein, total)
13g 102
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 102
Tiamin
(thiamin)
0,40mg 102
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 102
Niacin
(niacin, preformed)
5,2mg 102
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 20
Folat
(folate, total)
56µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
160mg 102
Jern
(iron, total)
5,7mg 102
Natrium
(sodium)
600mg 102
Kalium
(potassium)
700mg 102
Magnesium
(magnesium)
190mg 102
Sink
(zinc)
4,0mg 102
Selen
(selenium)
2,0µg 20
Kopper
(copper)
0,70mg 100
Fosfor
(phosphorus)
550mg 102
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1313
Rye
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0256
Carbohydrate fermented
H0318
Bran added
H0753
Yeast added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0173
Paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: