Søk i matvaretabellen:

Havre, ristet, med frukt, olje, Crüsli

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
440kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,0098g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,011g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,27g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 134
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,042g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
7,4g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
2,6g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,71g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,71g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,6g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
67g 80
Stivelse
(starch, total)
42g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
23g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,5g 107a
Protein
(protein, total)
7,0g 107a
Salt
(salt)
0,050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,083RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
7,0alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
1,6mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 134
Folat
(folate, total)
20µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 134
Kalsium
(calcium)
27mg 134
Jern
(iron, total)
2,4mg 134
Natrium
(sodium)
20mg 107a
Kalium
(potassium)
290mg 134
Magnesium
(magnesium)
69mg 134
Sink
(zinc)
1,4mg 134
Selen
(selenium)
3,0µg 134
Kopper
(copper)
0,24mg 134
Fosfor
(phosphorus)
260mg 134
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1219
Oat
C0134
Seed, skin removed
E0104
Whole and pieces
F0014
Fully heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0319
Wheat added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: