Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, vaffel, fylt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
510kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
23g 135
C12:0
(fatty acids)
9,6g 135
C14:0
(fatty acids)
3,8g 135
C16:0
(fatty acids)
2,1g 135
C18:0
(fatty acids)
0,58g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,080g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0056g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,23g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,61g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,018g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,037g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,87g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
70g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
38g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
38g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 135
Protein
(protein, total)
4,1g 135
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,16alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
7,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
0,0mg 135
Kalium
(potassium)
1,0mg 135
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
36mg 135
Jod
(iodine)
0,84µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0174
Hydrogenated
H0207
Filled or stuffed
H0263
Vegetable fat or oil added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: