Søk i matvaretabellen:

Peppernøtter

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 135
C12:0
(fatty acids)
1,3g 135
C14:0
(fatty acids)
1,4g 135
C16:0
(fatty acids)
3,5g 135
C18:0
(fatty acids)
2,2g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,36g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,2g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,82g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0013g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0082g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0038g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0052g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0068g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0031g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,70g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
68g 80
Stivelse
(starch, total)
36g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
32g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
31g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
6,3g 135
Salt
(salt)
0,71g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
270RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
260µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
110µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
38mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,11mg 135
Fosfor
(phosphorus)
160mg 135
Jod
(iodine)
4,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0262
Animal fat or oil added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
H0296
Cream added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: