Søk i matvaretabellen:

Pannekaker, med lettmelk, stekt i myk margarin

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
59g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
770kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,5g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,10g 136
C14:0
(fatty acids)
0,17g 136
C16:0
(fatty acids)
0,83g 136
C18:0
(fatty acids)
0,47g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,050g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0032g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,019g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0019g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,022g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
59mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
25g 80
Stivelse
(starch, total)
21g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
7,8g 135
Salt
(salt)
0,76g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
73RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
71µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
20µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,84µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
18µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
100mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
300mg 135
Kalium
(potassium)
200mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
160mg 135
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0026
Cooked in small amount of fat or oil
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: